Regjistrohu

Pas vizitës dhe vlerësimit paraprak të anamnezës tuaj, mund të regjistroheni për të filluar me protokollin specifik për trajtimin e trupit tuaj.

Lër një orar

Në përputhje me problematikën tuaj, lini oraret që janë më të përshtatshme për ju për të filluar me përkujdesjen e shëndetit tuaj në bazë të protokollit që ju përshtatet.

Ndiq Seancat

Secila prej seancave ka një rëndësi specifike dhe ka peshën e vet në rezultatin tuaj përfundimtar që doni të arrini.

Dobesohu ne permasat ideale

Në përfundim të të gjitha seancave të planifikuara për ju, do të vini re ndryshimin që trupi juaj ka pësuar.
Një trup perfekt mund të arrihet vetëm me vendosmëri dhe vullnet të fortë. Dhe Anila Kalleshi’s Center është në çdo moment pranë jush për t’ju mbështetur në qëllimin tuaj për një trup perfekt.
Asnjë problem i shëndetit tuaj, sado i vogël, nuk duhet anashkaluar dhe ju mund të parandaloni çdo shqetësim në lidhje me peshën tuaj.
Rastet e suksesit tek Anila Kalleshi’s Center janë të shumta, të njohura e të panjohura, dhe cilësia e shërbimit tonë njihet ndërkombëtarisht me një numër të madh trofesh.
Jepini trupit tuaj formën ideale, formën e dëshiruar, dhe gëzoni shëndet të plotë dhe pa u shqetësuar për asgjë!

Më të kërkuarat, më uniket

Sherbimet Tona

Në çdo seancë ju merrni shërbim ekskluziv dhe të dedikuar!
Të personalizuara për ty!

Seanca Dobësimi

“Anila Kalleshi’s Center” ofron një trajtim special dobësimi. Si rezultat i kësaj terapie, klienti humbet 6-7 kg në 10 seanca të plota dobësimi dhe reduktim të perimetrit deri në 10 cm.
Me strategjitë me moderne

Eximia Hr77 Platinum & Gravityslim

Eximia Hr77 Platinum – teknologjia më e re e dobësimit në Europë vjen për herë të parë në Shqipëri tek AKC për një konturim fantastik të trupit. GravitySlim – i jep një përgjigje konkrete nevojave të mirëqènies në shoqërinë moderne.
Për një trup perfekt

Dieta të Përsonalizuara

Dieta të personalizuara: shtim peshe, humbje peshe, kolesterol, diabet, probleme kardiake, shtatëzani, adoleshencë, menopauzë, kolit ulçeroz dhe një sërë patologjish të ndryshme.
Çfarë është Indeksi i Masës Trupore?

Indeksi i Masës Trupore (ose origjinalisht, Body Mass Index) tregon saktësisht masën e indit lipoid dhe nivelin e dhjamit.
Kur ky numër është nën 18 personi është i dobët dhe konsiderohet anoreksik. Kur ky indeks i masës dhjamore është brenda kufijve 18-25 personi gëzon shëndet të plotë dhe është një person normal. Kur ky indeks i masës dhjamore është 25 ose më shumë kemi të bëjmë me obezitet të gradave të ndryshme.

BMI-ja juaj është:
IMT (BMI) Klasifikimi
< 18.5 Nënpeshë
18.5 – 24.9 Peshë Normale
25.0 – 29.9 Mbipeshë
30.0 – 34.9 Obezitet Klasi I
35.0 – 39.9 Obezitet Klasi II
≥ 40.0 Obezitet Klasi III

më të fundit

Artikujt

Artikuj të ndryshëm, këshilla, dieta e receta të ndryshme