Përzierja e veçantë për lëkurën tuaj, vaji i ullirit me spec djegës janë përfekt (Mënyra e përgatitjes)

Përzierja e veçantë për lëkurën tuaj, vaji i ullirit me spec djegës janë përfekt (Mënyra e përgatitjes)

Vaji i ullirit i kombinuar me spec djegës të kuq janë një përzierje e shkëlqyer për shëndetin tuaj. Falë këtij kombinimi ju mund të kuroni një sërë problemesh të cilat lidhen me reumatizmēn, shtyllën kurrizore, deformimet e kockave etj.

Vaj i specave djegës rrit qarkullimin e gjakut,ka veprim stimulues, zgjeron kapilarët, rrit metabolizmin si dhe ndikon ndjeshëm në proçesin rigjenerues të epidermës së lëkurës.

Si t’a përgatisim, marrim: 10 speca djegës, 2 gota vaj ulliri. Metoda e përgatitjes: Pastrojini dhe lajini mirë specat djegës. I prisni imët me thikë ose grijini në blender.

Përzierjen hidheni në një enë qelqi rreth 1litër dhe më pas shtoni vajin e ullirit. Lëreni përzierjen në një vend të errët për 1 javê. Më pas pêrzierjen mund ta lini në frigorifer dhe ta përdorni si mjekim, sidomos për fërkimin e lëkurës me probleme.

Herën e parë, masazhoni zonat e lëkurës me vaj, disa herë në ditë, në varësi të vendndodhjes së dhimbjes: krahëve, qafës, shpinës. Pas aplikimit të vajit, do të ndjeni paksa djegie në lëkurë, por gjithçka është e durueshme.

error: Nuk lejohet kopjimi!