Biografia

 

Prof. Dr. Anila Kalleshi

  • President of Albanian Lifestyle Medicine Association
  • Administrator i Anila Kalleshi Center AKC

Lindur në Shkodër, më 11 Korrik 1972.

STUDIMET

Diplomuar në Universitetin e Tiranës në Fakultetin e Ekonomise dega Finance vitin 1994.

Diplomuar në degën Fizioterapi në 1997 në Visa Medicinska Univerzitet në Zemun në Beograd.

Master ne Nutrizione Clinica ne Universitetin Unicusano në Romë.

Master në “Nutrition and Dietics” në Stonebridge University London,

Master në “Weight Loss Control & Weight Loss Management” në U.S.A.

Master në “Nutrizione Clinica”  në Universitetin UNICUSANO në Romë.

Harvard Medical School  ” Lifestyle Medicine: Tools for Promoting Healthy Change” 

Master 1 vjeçar në Universitetin Tor Vergata në Romë “ Medicina Estetica” 2016.

Universiteti Aldo Moro ne Bari Corso di Perfezionamento ” Stile di vita over 60″.

 24 qershor 2018 Harvard Medical School Lifestyle Medicine: for promoting healthy Change

24 October 2018 University of Arizona College of Medecine – Tucson Lifestyle Medicine 2018

20-12-2018 Academy of Universal Global Peace confer Anila Kalleshi the degree of “Doctor of Public Health”

Maj 2019 Honorary Professor of the Academic Union, Oxford UK.

Janar 2019 Logos University International – Dr. Anila Kalleshi the honorary title Academic Merit of the year 2018

“Honorary Professor” (a title given by the United Nations University for Global Peace ) 

22-12-2018 United Nations for Global Peace in New York USA is pleased to honour to Dr Anila Kalleshi with Golden Award of HUMAN EXCELLENCE AWARD Medal

Specializuar në: Anatomy & Physiology 100, Fisioterapia, Weight Loss Control, Cosmetology and Nutrition, Weight Loss Management 101, Anti Aging Techniques, Massage and Reflexology 101, Reflexology, Massage Therapy, Weight Training, Nutrition and Dietetics, Beauty Therapy Level 2, Corso di Perfezionamento “Conosci i tuoi geni e cambia il tuo destino” . 

Anëtare e “L’associazione Italiana di Dietetica e Nutrizione Clinica (ADI)”,
Anëtare e “British Dietetic and Nutrition Association (BDNA)”,
Anëtare e “European Confederation of Dietetic Association (ECD)”,
Anëtare e “American Dietetic and Nutritionist Association”,
Anëtare e “Academy of Nutrition and Dietetics”

Në 23 tetor 2017 u themelua Shoqata “Albanian Lifestyle Medicine Association” ALMA shoqatë promovon dhe përhap kulturën e stilit korrekt të të jetuarit sikurse parashikohet dhe nga Organizata Botërore e Shëndetësisë si nocioni “shëndet” ku jam zgjedhur Presidente

Tetor 2018 Albanian Lifestyle Medicine Association njihet zyrtarisht si pjese e  Lifestyle Medicine Global Alliance LMGA

Anëtare e ELMO European Lifestyle Medicine Organisation

Anëtare e ASLM Australasian Society of Lifestyle Medicine

Anëtare e ILMA Italian Lifestyle Medicine Association

Anetare e Lifestyle Medicine of Global Alliance LMGA

Anetare e MSLM Mediterranean Society of Lifestyle Medicine 

Dhjetor 2018 Anila Kalleshi eshte zgjedhur nga Mediterranean Society of Lifestyle Medicine MSLM  ne cilesine e Senior Director of Communications.

Ushtron aktivitetin në fushën e dobësimit dhe të dietologjisë që në janar të vitit 1998 me qendrën e saj Anila Kalleshi’s Center AKC.

Dietologe në Klinikēn Italiane San Antonio që në vitin  janar 2011- shkurt 2019.

Dietologe ne Kliniken Fertility qe nga Mars 2019

Pjesëmarrje në Konferenca dhe Kongrese Kombëtare dhe Ndërkombëtare

– 16 qershor 2016 5th European Nutrition and Dietics Conference në Romë,

– 11-13 korrik 2016 pjesëmarrëse në 9th Euro Global Summit and Expo on “Food and beverages”në Cologne Germany

– 13- 14 Prill 2017 referuese ne Kongresin e 3-te grave shtatëzena me temë “Dieta në shtatëzani.

– 27-29 korrik 2017 International Conference of Dietics and Nutrition në Romë, Itali.

– 13 th International Congress on Advances in Natural Medicines, Nutraceuticals & Neurocognition në Romë, Itali

– 18-20 shtator 2017 në Zyrih në Zvicër Kongresi i 16-të botëror “Nutrition and food chemistry”

– 30 shtator 2017 në Universitetin Aldo Moro në Bari Departamenti Nazionale Scienze dello Stile di Vita ka marre pjesë në kursin “Conosci i tuoi geni e cambia il tuo destino”

– 12 janar 2018 në Universitetin Aldo Moro në Bari Departamenti Nazionale Scienze dello Stile di Vita filloi studimet në Kursin e Perfeksionimit  “Corso di Perfezionamento in Esperto in Stile di Vita over 60 “

24 qershor 2018 Harvard Medical School Lifestyle Medicine: for promoting healthy Change

24 October 2018 Universiteti i Mjeksise ne Arizone – Tucson Lifestyle Medicine 2018

10 Prill 2019 Universiteti i Mjeksise ne Lituani ne Konferencen e Lifestyle Medicine 

3 Maj 2019 Referuese ne Konferencen e pare te Lifestyle Medicine ne Tirane

16 Maj 2019 – Referuese ne Konferencen “Gruaja Shqiptare dhe karriera”   ne Universitetin e Biznesit Tirana College

AWARDS

– 21 Shtator 2009 Anila Kalleshi Center në ceremoninë e zhvilluar në hotel Concorde në Paris në Francë , Organizata ndërkombëtare B.I.D ( Bussiness Initiative Directions) organizoi “ World Quality Commitment Award ” duke e nderuar me Trofenë e Artë

– 31 Maj 2010 Anila Kalleshi Center në ceremoninë e zhvilluar në Hotel Marriot Marquise në Manhattan, New York U.S.A, organizata ndërkombëtare B.I.D ( Bussiness Initiative Directions) zhvilloi “ International Quality Summit Award” duke e nderuar me Trofenë Diamant. Certificate awarded with the quality summit with platinium award for exellence and business prestige. In recognition of the continuos search for quality demonstrated by the achievement of ongoing development and innovation applied to solutions which create business results.

– 29 Nëntor 2010 Anila Kalleshi Center në ceremoninë e zhvilluar në Hotel Gouman në Londër, Angli, organizata ndërkombëtare B.I.D ( Bussiness Initiative Directions) zhvilloi “ International Quality Crown Award ” duke e nderuar me Trofenë Platini “Quality Crown” në Londër. Certificate to Anila Kalleshi Center in recognition of outstanding commitment to Quality and Exellence which merits the International Quality Crown Award London 2010 in the real of Customer Sadisfaction, Leadership, Innovation and Efficiency as established in the QC100 TQM model.

– 20 Dhjetor 2010 Anila Kalleshi është vlerësuar me “The Platinium Technology Award” për cilësinë e shërbimeve që ofron dhe emrin e mire që disponon në treg në Gjenevë.

– 18 Prill 2011 në Berlin të Gjermanisë, organizata ndërkombëtare B.I.D (Bussiness Initiative Directions) nderoi Anila Kalleshin me “The Arch of Europe” për cilësinë dhe ngritjen e prestigjit të biznesit” me motivacionin e njohjes së prestigjit, futjen eteknikave më të fundit, cilësinë dhe arritjet e shkëlqyera. Certificate to Anila Kalleshi Center in recognition of outstanding commitment to Quality and Exellence which merits the International Quality the Arch of Europe 2011 in the realm of Customer Sadisfaction, Leadership, Innovation and Efficiency as established in the QC100 TQM model.

– 31 Maj 2011 Konfederata Botërore e Biznesit e rradhit Anila Kalleshin si një “Anëtare Elitë ”

– 27 Qershor 2011 Kalleshi Center nderohet me “ Trofenë e Artë ” në Frankfurt për kontribut të mrekullueshëm në biznesin botëror.

– 29 Tetor 2011 – Incoob Business Meeting vlerësoi Anila Kalleshin me “The Excellence Awards Peru 2011”. Kjo konventë njeh zhvillimin e bizneseve dhe sukseset e arritura.

-“Company of The Year”, në emër të Kalleshi Center.

– Çertifikata “World Leader Business”, e cila veçon Kalleshi Center si një lider biznesi.

-Titullin e Nderit si “Leader in Business Management.

-Titullin e Nderit “Leader in Marketing Management”.

– 28 Nëntor 2011 Anila Kalleshi është nderuar me Trofenë “The diamond Eye Award for
Quality and Excellence” në “Grand Hotel Kempinski” në Gjenevë.

– 4 Dhjetor 2011 në Bruksel, në Belgjikë, The European Society for Quality Research (ESQR) përzgjodhi Anila Kalleshi Center për arritjet dhe manaxhimin cilësor dhe të shkëlqyer në të gjithë botën, duke e nderuar me një trofe.

– 10 Dhjetor 2011 në Oxford, në Konventën e Përvitshme Ndërkombëtare të çmimeve Socrates, Anila Kalleshi Center është nderuar “Best Enterprise Award”, për kontribut personal në zhvillimin e proçesit të integrimit si një lidership frutdhënës dhe efiçent.

-28 Maj 2012 në Hotel Marriot Marquise në New York BID nderoi me cmimin IQS në International Quality Summit Award.

-24 qershor 2012 në Romë European Society for Quality Research nderoi me çmimin ndërkombëtar Diamant për Exellence në cilësi.

– 16 korrik 2012 Otherways International Research & Consultant nderoi me “The Golden Europe Award for Quality and Commercial Prestige”ne hollin e Meridien Etoile ne Paris.

– 5 Shtator 2012 European Society for Quality Research ne Bruksel, në International Diamond Prize for Exellence in Quality.

– 19 Nentor 2012 Global Federation of Bussiness e nderoi me çmimin GFB Golden Sphere of Prestige Award 2012 në Tokio.

– 2 Dhjetor 2012 European Society for Quality Research ne Bruksel, në International Diamond Prize for Exellence in Quality.

-18 Dhjetor 2012 European Bussiness Assembly nderoi me çmimin European Quality Award në Hofsburg Palace ne Austri, Vienë.

-26 prill 2014 ne Hotel Hilton Molino në Venecia në eventin e përvitshëm “THE BIZZ EUROPE 2014”
Business Exellence dhe anëtare Elite e Konfederatës Botërore të Biznesit (WORLDCOB).

8 Mars 2015 Gazeta Telegraf e perzgjdhe ne 10 femrat me te sukseshme.

-30 korrik 2015 në Hotel Caesars Palace ne Las Vegas në eventin e përvitshëm “THE BIZZ EUROPE 2015” nderohet me trofenë “ Be a legend”

-27 shkurt 2016 në Hotel Claris ne Barcelone World Confederation of Bussiness e nderon me trofenë Golden European Award for Quality and Bussiness Prestige in the Weight Loss Industry sphere.

29 qershor 2016 ne Mexico City 2016 Worldwide Marketing Organization  e nderon me “ Golden Medal for Quality & Service Award

30-31 korrik 2016 me trofenë “Glory “THE BIZZ AMERICAS” ne Washington D.C. USA

2 tetor 2016 në New York nderohet me trofenë Albanian Exellence në eventin “Zonjat shqipëtare në New York”

3-4 Korrik 2017 në Lucern të Zvicrës nderohet me Cmimin Ndërkombëtar në fushën e mjekësisë “Name of Science” si dietologia më e mirë në Konferencën e Ekselencës të Cilësisë.

14 Shtator 2017 Diplomatic Mission of Peaces and Prosperity e çertifikon si nje Misionare te Paqes

6 Tetor 2017 në Hotelin Carlton në Cannes të Francës nderohet me Cmimin Ndërkombëtar në fushën e mjekësisë “The International Award ‘Rose of Paracelcius”në Konferencën e Ekselencës të Cilësisë.

6 Tetor 2017 në Hotelin Carlton Kanë të Francës në European Awards Night nderohet me Çmimin më të lartë Ndërkombëtar në fushën e mjekësisë “The Socrates Award”

14 Nëntor 2017 në Dubai nderohet me çmimin “Triumf” BIZZ AMEA 2017 në Burj Al Arab Hotel nga Konfederata Botërore e Biznesit.

12 Dhjetor 2017 Albanian Exellence nê mbrëmjen Gala të zhvilluar në Hotel Sheraton “50 x 50 Simboli i një brezi“nderohet me trofenë Albanian Exellence 2017.

23 Dhjetor 2017 Live Style Albania e nderoi me trofenë Awards Business Trend 2017 në Tiranë.

Dhjetor 2017 Revista Class e përzgjodhi në 100 gratë qe ndryshuan Tiranen.

2-3 Maj 2018 në hotelin Carlo IV në Pragë u nderua me trofenë “Pinnancles: dhe “Inspirational Company”.

7 Dhjetor 2018 ne hotel Mac Albania ne Tirane u nderua me titullin “Zonjat qe bene Shqipërinë nga Albanian Exellence.

22 Dhjetor 2018 United Nations University for Global Peace Anila Kalleshi nderohet me Golden Award of Human Exellence Award,

24 Dhjetor 2018 Live Style Albania e nderoi me trofenë Çmimi i Ekselencës Awards Business Trend Albania & Kosova 2018 në Tiranë.

13.02.2019 Diplomatic Mission Peace and Prosperity Honorary Degree is given Golden Medal With the decision of the Board of Directors of this Lobbying Mission, With the motivation: For the great commitment and precious contribution in the field of Nutrition, Dietetics and Business, for the inspiration of the social coexistence and intercommunity peace, as a successful Publisher in the field of Weight Loss and Diets, as a Doctor Honoris Causa of AUGP, as a Honorary Professor, as a Academic of Merit, as a remarkable Civil Society Leader in the Balkans, as a Philanthropist, as a Honorary Ambassador of DMPP, as a Global Peace Missionary, as a well-known Activist of Human Rights, as a Promoter of the Future Missions that bring Peace and Prosperity for all humanity. Është anëtare jurie e çmimeve ndërkombëtare Steeve Awards me qendër në New York në vitet 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018.

BOTIMET

Ne 22 Maj 2019 shpallet nga GlobalWoman.com si fituesja shqipate ne kategorine “GLOBAL WOMAN ASPIRATIONAL AWARDS FINALISTS”

Maj 2019 Albanian Exellence e perzgjedh nder 121 zonjat e suksesit shqiptar 2019, pjesmarrese ne Ekspoziten Nderkombetare te Gruas se Suksesit Shqiptar

24 Gusht 2019 Worldcob e nderoi me trofene Victory ne eceremonine qe do te organizohet ne San Francisco ne hotelin Intercontinental ne U.S.A

BOTIMET

Është autore e botimeve ”Si të dobësohemi” në Dhjetor 2011, “Dieta?! Jo vetëm”,”Dieta sfidë” në mars 2014, ”Dieta 28 ditore” në korrik 2014,”Jeto shëndetshëm” në tetor 2015,”Të jetosh pa grurë” në prill 2016, “Dieta në shtatëzani” në 2017. “Kuro me Smoothie” 2017. “ Lifestyle Medicine –  shkenca e ndryshimeve efektive –  guide praktike per nje stil jetese te shendetshme me Luigi Masellin.  Diabeti – si t’a parandalojme ate 2018, Kuro tiroiden 2019,

PJESEMARRJET TELEVIZIVE

– E ftuar në 1798  programe televizive në Top Channel: në emisionet “ Në shtepine tone”, “Hipokrati” “Wake Up”,” Pasdite ne Top Channel”, “Edicionet Informative” “ E diell ne TCH”, “ Vitrina e librit”,  TV Klan ne emisionet:“ E diela Shqiptare”,“ Jo vetem mode”, “Opinion”, Klan Plus ne ” Elixir”, ” Edicionet informative” Radio Televizioni Shqipëtar ne emisionet: Agon Channel, Digitalb, Vizion +, UTV, Planet TV, Ora News, Channel One, Tv Shijak, Scan Tv, A1 Report, TV Koha, TV Opinion Prizren, Neser Tv, Televizioni Tema, TV Arbëria, AlbUK,  etj

INTERVISTA RADIOFONIKE

Top Albania Radio, Radio Tirana, Radio Travel, Radio Scan, Radio Kontakt, etj

ARTIKUJ DHE SHKRIME TE BOTUARA

– Ka mbi 1980 artikuj në revistat: Psikologjia, VIP, Star, Revista Shije, Super, Star People, Elite, Kult, Femra moderne, Bota Femërore, Konak, Madame Mapo, Coffee, Klan, Unike, Ti Sposi, Vajza e ditës, Start Model, Saloon, Runaway Man, Psikostil, Look, Elegancë, Centrum, Anabel, Jeta, Harmoni, Spekter, In style, etj si dhe në gazetat : Telegraf, Shekulli, Tirana Observer, Standart, Sun People, Gazeta Plus e Athinës, Game Over, Paloma, Koha, Intervista, Plus info, Super shëndeti, Dita, Shqiptarja.com, Labëria, Rreze dielli, Panorama, Trafik Vip, Intervista, Ballkan.

Portalet: Newsbomb.com, supershendeti.al, shije.al, panorama.al, laberia.al, vipinfo.al,etj

Projekte mbi kequshqyerjen dhe stilin e jeteses ne:

Universitet: Universitetin e Tiranes, Universitetin Europian te Tiranes, Universitetin e Mesdheut, Universitetin e Biznesit College Tirana,

Shkollat e mesme : Petro Nini Luarasi, Nobel, Faik Konica

Shkollat 9- Vjecare: Edith Durham, Gustav Mayer, Shkolla e Kuqe, Kolegji Turk, Shkolla Arben Broci, Shkolla Nobel, Emin Duraku, Hasan Prishtina, Vasil Shanto, Bajram Curri,

Projekt mbi stilin e jeteses ne bashkepunim me ALMA dhe ILMA ne kodrat e liqenit artificial.

 

PROFF.DR. ANILA KALLESHI

Born in Shkodra on 11 July 1972.

Graduated at the University of Tirana in 1994. Graduated at the Physiotherapy branch in 1997 at the Visa Medicinska University in Zemun, Belgrade. Master in Nutrition and Dietics at Stonebridge University London, Master in Weight Loss Control & Weight Loss Management at U.S.A. Master in Clinical Nutrition at UNICUSANO, University in Rome Harvard Medical School “Lifestyle Medicine: Tools for Promoting Healthy Change” , Master at Tor Vergata University in Rome “Medicina Estetica” 2016. Aldo Moro University in Bari Corso di perfezionamento “Style specializing in: Anatomy & Physiology 100, Physiotherapy, Weight Loss Control, Cosmetology and Nutrition, Weight Loss Management 101, Anti Aging Techniques, Massage and Reflexology 101, Reflexology, Massage Therapy, Weight Training, Nutrition and Dietetics, Beauty Therapy Level 2, Advanced Course “Know your genes and change your destiny”.

Member of “The Italian Association of Dietetics and Clinical Nutrition (ADI)”,

Member of the British Dietetic and Nutrition Association (BDNA)

Member of the European Confederation of Dietetic Association (ECD)

Member of the American Dietetic and Nutritionist Association,

Member of “Academy of Nutrition and Dietetics”

Member of ELMO European Lifestyle Medicine Organization

Member of ASLM Australasian Society of Lifestyle Medicine

Member of ILMA Italian Lifestyle Medicine Association

 

On 6th December 2017, the Albanian Lifestyle Medicine Association was founded. The ALMA association promotes and disseminates the culture of the correct style of life as predicted by the World Health Organization as the notion of “health”

Exercises activity in the field of weakness and dietology since January 1998 with its center Anila Kalleshi’s AKC Center.

Dietologist at the San Antonio Clinic in 2011.

Participation in National and International Conferences and Conferences

– June 16, 2016 5th European Nutrition and Dietics Conference in Rome,

– 11-13 July 2016 attending the 9th Euro Global Summit and Expo on “Food and Beverages” in Cologne Germany

– 13-14 April 2017 referring to the 3rd Congress of pregnant women on topic “Pregnant Diet.

– 27-29 July 2017 International Conference of Dietics and Nutrition in Rome, Italy.

– 13 th International Congress on Advances in Natural Medicines, Nutraceuticals & Neurocognition in Rome, Italy

– 18-20 September 2017 at Zurich in Switzerland The 16th World Congress “Nutrition and food chemistry”

– September 30, 2017 at Aldo Moro University in Bari The National Department of Science of the Stile di Vita has participated in the course “Know your genes and change your destiny”

– January 12, 2018 at Aldo Moro University in Bari The Department of National Science of the Stile di Vita began its studies in the Perfectional Course “Expert in LifeStyle Medicine over 60”

– June 2018 Harvard Medical School Lifestyle Medicine Tools for promoting Healthy Changes

AWARDS

– 21 September 2009 Anila Kalleshi Center at the Concorde Concert in Paris, France, International Organization B.I.D (Bussiness Initiative Directions) hosted the World Quality Commitment Award honoring the Golden Trophy

– May 31, 2010 Anila Kalleshi Center at the ceremony held at the Marriot Marquise Hotel in Manhattan, New York U.S., international organization B.I.D (Bussiness Initiative Directions) held the International Quality Summit Award, honoring with Trofene Diamant. Certificate awarded with the quality summit with platinum award for excellence and business prestige. In recognition of the continuous search for quality demonstrated by the achievement of ongoing development and innovation applied to solutions that create business results.

– November 29, 2010 Anila Kalleshi Center at the ceremony held at the Hotel Gouman in London, England, international organization B.I.D (Bussiness Initiative Directions) held the “International Quality Crown Award” honoring with the Trophy Platini “Quality Crown” in London. Certificate at Anila Kalleshi Center in recognition of outstanding commitment to Quality and Excellence which deserves the International Quality Crown Award London 2010 in the field of Customer Satisfaction, Leadership, Innovation and Efficiency as established in the QC100 TQM model.

– December 20, 2010 Anila Kalleshi has been awarded the “The Platinium Technology Award” for the quality of services it offers and the good name she has in the market in Geneva.

– April 18, 2011 in Berlin, Germany, BID (Bussiness Initiative Directions) honored Anila Kallesh with “The Arch of Europe” for quality and prestige of business “with the motivation of acknowledging prestige, introducing the latest technology, quality and excellent achievements. Certificate to Anila Kalleshi Center in recognition of outstanding commitment to Quality and Excellence which deserves the International Quality The Arch of Europe 2011 in the realm of Customer Sadisfaction, Leadership, Innovation

– December 20, 2010 Anila Kalleshi has been awarded the “The Platinium Technology Award” for the quality of services it offers and the good name she has in the market in Geneva.

– April 18, 2011 in Berlin, Germany, BID (Bussiness Initiative Directions) honored Anila Kallesh with “The Arch of Europe” for quality and prestige of business “with the motivation of acknowledging prestige, introducing the latest technology, quality and excellent achievements. Certificate to Anila Kalleshi Center in recognition of outstanding commitment to Quality and Excellence which deserves the International Quality The Arch of Europe 2011 in the realm of Customer Satisfaction, Leadership, Innovation and Efficiency as established in the QC100 TQM model.

– May 31, 2011 The World Business Confederation of Anila Kallesh as an “Elite Member”

– June 27, 2011 Kalleshi Center is honored with the “Golden Trophy” in Frankfurt for a great contribution to world business.

– October 29, 2011 – Incoob Business Meeting praised Anila Kalleshin with “The Excellence Awards 2011 Peru”. This convention recognizes business development and successes achieved.

– “Company of the Year”, on behalf of Kalleshi Center.

– World Leader Business Certificate, which sets Kalleshi Center as a business leader.

Honorary title as “Leader in Business Management.

– Honorary title “Leader in Marketing Management”.

– Anila Kalleshi participated as a jury member at the International Business Awards at the Steeve Awards for 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016.

– November 28, 2011 Anila Kalleshi has been honored with Trofene “The diamond Eye Award for

Quality and Excellence “at the” Grand Hotel Kempinski “in Geneva.

– December 4, 2011 in Brussels, Belgium, The European Society for Quality Research (ESQR) selected Anila Kalleshi Center for quality and excellence in achievement and management throughout the world, honoring him with a trophy.

– December 10, 2011 in Oxford, at the annual International Convention on Socrates, Anila Kalleshi Center honored the Best Enterprise Award for personal contribution to the development of the integration process as a fruitful and efficient leadership.

-28 May 2012 at Hotel Marriot Marquise in New York BID honored the IQS award at the International Quality Summit Award.

-24 June 2012 in Rome The European Society for Quality Research honored the International Diamond Award for Excellence in quality.

– July 16, 2012 Otherways International Research & Consultant honored the “Golden Europe Award for Quality and Commercial Prestige” in the lobby of Meridien Etoile in Paris.

– 5 September 2012 European Society for Quality Research in Brussels at the International Diamond Prize for Excellence in Quality.

– 19 November 2012 The Global Federation of Bussiness honored the GFB Golden Sphere Award of Prestige Award 2012 in Tokyo.

– 2 December 2012 European Society for Quality Research in Brussels, at International Diamond Prize for Excellence in Quality.

-18 December 2012 European Bussiness Assembly honored at the European Quality Award at Hofsburg Palace in Austria, Vienna.

-26 April 2014 at Hilton Molino Hotel in Venice at the annual event “THE BIZZ EUROPE 2014”

Business Excellence and Elite Member of the World Business Confederation (WORLDCOB).

-30 July 2015 at Hotel Caesars Palace in Las Vegas at the annual event “THE BIZZ EUROPE 2015” honored with the trophies “Be a legend”

-27 February 2016 at Hotel Claris in Barcelona The World Confederation of Bussiness honors the trophy Golden European Award for Quality and Bussiness Prestige in the Weight Loss Industry sector.

June 29, 2016 in Mexico City 2016 Worldwide Marketing Organization honors with the Golden Medal for Quality & Service Award

30-31 July 2016 with the trophy “Glory” THE BIZZ AMERICAS “in Washington D.C. USA

October 2, 2012 in New York is honored with the Albanian Exellence trophy at the event “Albanian Ladies in New York”

3-4 July 2017 in Lucerne Switzerland is honored with the International Prize in the field of medicine “Name of Science” as the best dietology at the Quality Excellence Conference.

14 September 2017 is certified by the Diplomatic Mission of Peaces and Prosperity as a Peace Missionary

October 6, 2017 at the Carlton Hotel in Cannes, France is honored with the International Prize in the field of medicine “The International Award” Rose of Paracelcus “at the Quality Excellence Conference.

October 6, 2017 at the Carlton Cannes Hotel in France at the European Night Awards honored with the highest international award in the field of medicine “The Socrates Award”

14 November 2017 in Dubai is honored with the “Triumph” BIZZ AMEA 2017 at the Burj Al Arab Hotel by the World Business Confederation.

12 December 2017 Albanian Excellence at the Sheraton Gala Hotel Gala “50 x 50 One-of-a-Kind Symbol” is honored with the Albanian Exellence 2017 trophy.

2-3 May 2018 at the Charles IV hotel in Prague was honored with the troupe “Pinnancles: and” Inspirational Company “.

December 23, 2017 Live Style Albania honored with the Business Awards trophy.

He is a junior member of the New York-based International Steeve Awards jury in 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017.

PUBLICATIONS

He is the author of “How to get weakened” in December 2011, “Diet ?! Not only “,” Diet Challenge “in March 2014,” 28 Day Diet “in July 2014,” Live Healthy “in October 2015,” Living Without Grain “in April 2016,” Pregnant Diet “in 2017.” Smoothie “2017.” Lifestyle Medicine – the science of effective change – a practical guide to a healthy lifestyle with Luigi Maselli.

TELEVISION PARTICIPATION

– Invited to 1516 TV programs in Top Channel: “Wake Up”, “Afternoon in Top Channel”, “Information Editions”, “Sun in TCH”, “Book Cover”, TV Klan in Albanian TV Radio on the shows:, Agon Channel, Digitalb, Vizion +, UTV, Planet TV, Ora News, Channel One, Tv Shijak, Scan Tv, A1 Report, TV Time, TV Opinion Prizren, Neser Tv, TV Theme, TV Arberia, etc

RADIOFONIC INTERVIEW

Top Albania Radio, Radio Tirana, Radio Travel, Radio Scan, Radio Contact, etc.

ARTICLES AND SCRIPTURES PUBLISHED

– There are over 1680 articles in the journals: Psychology, VIP, Star, Taste Magazine, Super, Star People, Elite, Cult, Modern Women, Women’s World, Konak, Madame Mapo, Start Model, Saloon, Runaway Man, Psikostil, Look, Chic, Centrum, Anabel, Life, Harmony, Spekter, In Style, etc and in newspapers: Telegraf, Shekulli, Tirana Observer, Standart, Sun People, Game Over, Paloma, Time, Interview, Plus info, Super Health, Day, Shqiptarja.com, Labëria, Sunbeam, Panorama, Vip Trafik, Interview, Balkan.

Portals: Newsbomb.com, supershendeti.al, shije.al, panorama.al, laberia.al, vipinfo.al, etc.

 

 

 

error: Nuk lejohet kopjimi!