Dieta

DIETA DETOKS

Në këtë kohë mund të përqëndrohemi më shumë duke ndjekur një dietë me ushqime të lehta,lehtësishtë të tretshme dhe detoksifikuese. Në thelb...

Më shumë

Dieta Atkins

   Dieta Atkins është një dietë me shumë proteina, e cila bazohet në aftësinë që ka organizmi për të prodhuar energji, duke djegur më...

Më shumë

DIETA PER HEPATITIN

Rekomandohet Te konsumoni ushqime të shumëllojshme dhe eliminoni ushqimet e rafinuara. Te plotësoni nevojat ushqimore të trupit, me vitamina, proteina, minerale dhe yndyra,...

Më shumë

Dieta per shtim peshe

“ Jeto shendetshem” MSC Anila Kalleshi – Dietologe/Nutricioniste Për të shtuar disa kilogram në mënyrë të shëndetshme ora duke fituar masë muskulare dhe...

Më shumë
error: Nuk lejohet kopjimi!