Archive for Tag: detoks

Gravity Slim – Anila Kalleshi’s Center

Metoda “GravitySlim” doli si rezultat i kërkesave për një jetë më të shëndetshme në kohët moderne. Në fakt kjo teknologji është një kombinim trajtimi me aparaturën GravitySlim dhe një regjimi ushqimor e cila ndihmon në arritjen e uljes në peshë në një kohë të reduktuar duke arritur masën e...

Read More
error: Nuk lejohet kopjimi!