Dieta per kampionin Erkand Qerimaj

Dieta per kampionin Erkand Qerimaj

Kohe me pare kampioni i peshngritjes Erkand Qerimi me beri nje telefonate dhe kerkoi ndihmen time si dietologe me menyren se si duhej te ushqehej shendetshem, duke humbur peshe pa humbur forcen..

Ja dieta e personalizuar qe i rekomandova Erkandit. Shpresoj qe mos ta servirin te tjere si diete te bere nga “profesionistet” e rinj.

 

© PHD ANILA KALLESHI – DIETOLOGE KLINIKE

 

error: Nuk lejohet kopjimi!