Kjo eshte shkolla me e mire e jetes

Kjo eshte shkolla me e mire e jetes

 

Miqtë e mi! Unë rrjedh nga një familje shumë kërkuese, edhe pse që kur kam lind e deri tani nuk më ka munguar kurre asgje, madje kam patur shumë shumë më tepër se moshataret e mija. Por prindërit e mi ( heronjtë e mi) më kanë edukuar deri në vena që:

– në jetë nuk duhet të ndalosh kurrë,
– që qyli i përket njerëzve pa moral,
– që emrin duhet ta fitosh vetë,
– që shkollimi është një pasaportë diplomatike që i thyen dhunshëm turinjtë injorantëve,
– që hapat mbrapsht tregojnë fundin tënd.
– me punë, vullnet e sakrificê arrihet gjithçka
– se yjet janë bërë vetëm dhe vetēm për të ndriçuar

Kjo është shkolla më e mirë e jetës!

Faleminderit prindërit e mi Faruk Kalleshi – Nderi i Kombit & Liljana Kalleshi – Mjeshtre e Madhe Nderi i Qarkut Shkodër ???

error: Nuk lejohet kopjimi!