Njihe veten tende nepermjet shenjave që te jep trupi yt

Njihe veten tende nepermjet shenjave që te jep trupi yt

Kur keni shtrengim ne gjoks mendoni per semundje kardiovaskulare, probleme ne mushkeri nga mosfurrnizimi me oksigjen aq sa duhet,stresi i perditshem,aciditeti i stomakut,herpesi,inflamacion i pankreasit,probleme te tiroides etj etj.

Dhimbjet abdominale shkaqet infeksionet e ndryshme qe shoqerohen edhe me diarrhe,infeksionet parazitare,intoleranca ushqimore,virozat,ndryshimet e temperatures,inflamacionet e ndryshme te zorreve,apandiciti,problemet e melcise inflamacionet e virozat e saj,infeksione urinare,guret ne veshka ne temth,prostata,problemet e mitres etj,etj.

Dhimbje artikulacionesh mendoni artrozat, osteoporozen,mungesat e kalciumit te collagenit,ndryshimet hormonale e defiçencat qe shkaktojne ne kocka e problemet e shumta der ne ndryshimin e temperatures se trupit e der ne humor,lodhje kronike,muskulore, semundjet autoumune etj etj.

Dhimbje koke mendoni migrenat,problemet me tensionin,burn out per shkak te mbingarkeses, problemet ne shtyllen kurrizore,problemet neurologjike,ishemite,hemoragjite cerebrale,alergjite,sinuzitin etj,etj.

Dhimbje te kembeve mendoni qarkullin e gjakut dhe ate limfatik,mos drenimin e lengjeve,mbipeshen etj,etj…….

error: Nuk lejohet kopjimi!