Lista e “Global woman summit”, shqiptarët që janë pjesë dhe si janë kategorizuar

Lista e “Global woman summit”, shqiptarët që janë pjesë dhe si janë kategorizuar

“Global Woman Summit” organizon për herë të katërt samitin ndërkombëtar dedikuar njerëzve më me influencë. I organizuar në Londër në datat 13-14 Korrik, nga shqiptarja Mirela Sulo, Samiti ka shpallur listat përkatëse për çdo vend.

Krahë personaliteteve nga e gjithë bota, ndodhen dhe ata nga Shqipëria dhe Kosova, që kanë dhënë kontribut në fusha të ndryshme. Publiku mund të votojë në website-in zyrtar për të preferuarin e tij.

Çmimi “Celebrity”: Klea Huta, Albana Osmani, Ilva Tare, Rudina Xhunga, Rudina Magjistari, Vera Grabocka

Çmimi “Leadership”: Eglanita Gjermeni, Mirela Arqimandriti, Sevim Arbana, Iris Luarasi, Edlira Cepani, Grida Duma,

Çmimi “Aspirational”: Anila Kalleshi, Fleora Shkembi, Nikoleta Kovaci, Artenisa Ozaj, Estela Koni, Brunilda Zllami,

 

Çmimi “Inspirational”: Alketa Vejsiu, Inva Mula, Ema Andrea, Elia Zaharia, Arbana Osmani, Mira Meksi

Çmimi “Influencer”: Linda Rama, Holta Dulaku, Vjollca Hoxha, Monika Kryemadhi, Liri Berisha, Flutura Açka

Çmimi “Enterpreneur”: Miriana Kuka, Donika Mici, Alba Ginaj, Anisa Skendaj, Vilma Nushi

Çmimi “Honorary”: Tinka Kurti, Nevila Nika, Margarita Xhepa, Annisa Markarian, Majlinda Bregu, Elvira Dones

Çmimi “Corporate”: Bona Marku, Sonila Toptani, Arlinda Çausholli, Greta Xhaferraj, Miranda Citozi, Argita Totozani

Ndërkohë, krahë çmimeve për gratë shqiptare më me influencë, ka një çmim të veçantë “Global Man Award”. Në këtë listë ndodhen Flori Mumajesi, Adi Krasta, Hetem Ramadani, Blendi Fevziu, Ermal Mamaqi dhe Vasil Naci.

Global Woman Awards 2019 winners
 • Life time Achiever – Kim Kiyosaki – USA
 • ​Global Woman of the Year – Elena Cardone – USA
 • ​Phenomenal Global Woman – Linda Rama – Albania
 • ​Phenomenal Global Woman – Anita Haradinaj -Kosovo
 • ​Global Woman Celebrity: Marianne Willimason – L.A./USA
 • ​Global Woman Honorary: Noeleene Heyzer – Singapore
 • ​Global Woman Corporate: Betty Uribe – L.A/ USA
 • ​Global Woman Influencer: Alexandra Pascalidou– Sweden
 • ​Global Man Award : Arif Anis- UK
 • ​Global Woman Entrepreneur: Hatice Nizam – Germany
 • ​Global Woman Inspirational: Rayla Melchor Santos – USA
 • ​Global Woman Leadership: Daniela Palade -Teodorescu – Romania
 • ​Global Woman Aspirational: Veronica Cretu – Austria
 • ​Global Woman Club– Director of the Year – Giovana Vega – The Netherlands
 • ​Global Woman Club – The best performer of the year – Micaela Passeri – L.A/USA
 • ​Global Man of the Year – Richard Tan –Singapore/UK
 • ​Global Man Supporter – Christian Ils – USA
 • ​Outstanding Global Woman Award – Ermonela Jaho – Albania
 • ​Human Rights Award – Marie Cosgrove – USA
 • ​Global Woman Achiever – Ishtar Touailat – Sweden
error: Nuk lejohet kopjimi!