Archive for Category: awards

These are the winners of THE BIZZ Americas 2019

4 September 2019 The most recent edition of THE BIZZ Awards for the region of the Americas took place in the city of San Francisco, California on August 23 and 24 at the InterContinental Mark Hopkins hotel. During this edition, around 150 guests representing 63 companies were awarded...

Read More

Nominimet ne “Global Woman Summit”, shqiptarët e nominuar dhe kategorite

“Global Woman Summit” organizoi për herë të katërt samitin ndërkombëtar dedikuar njerëzve më me influencë. I organizuar në Londër në datat 13-14 Korrik 2019, nga shqiptarja Mirela Sulo, Samiti ka shpallur listat përkatëse për çdo vend. Krahë personaliteteve nga e gjithë bota, ndodhen dhe ata nga...

Read More

Bizz Awards Pragë Maj 2018

Në 3 maj 2018 Anila Kalleshi prezantoi Anila Kalleshi’s Center gjatë mbrêmjes Gala Europiane të The BIZZ Awards 2018, e mbajtur në Çeki në Pragë në ambientet luksoze te hotel  Carlo IV . Gjatë mbrëmjes gala, në ceremoninë e çmimeve Anila Kalleshi mori një çmim prestigjioz: medalje, diplomë si...

Read More

Trofetë

AWARDS 21 Shtator 2009 Anila Kalleshi Center në ceremoninë e zhvilluar në hotel Concorde në Paris në Francë , Organizata ndërkombëtare B.I.D ( Bussiness Initiative Directions) organizoi “ World Quality Commitment Award ” duke e nderuar me Trofenë e Artë 31 Maj 2010 Anila Kalleshi Center në ceremoninë e...

Read More

Concorde Lafayette

21 Shtator 2009 Kalleshi Center në “World Quality Commitment Award” u nderua me Trofenë e Artë në hollin e hotelit “Concorde Lafayette ” Hall në Paris.

Read More

THE BIZZ EUROPE 2014

26 prill 2014 ne Hotel Hilton Molino në Venecia në eventin e përvitshëm “THE BIZZ EUROPE 2014” Business Exellence dhe anëtare Elite e Konfederatës Botërore të Biznesit (WORLDCOB)

Read More
error: Nuk lejohet kopjimi!