Kerpudhat Blue Oyster – vlerat ushqyese

Kerpudhat Blue Oyster – vlerat ushqyese

Kërpudhat Blue Oyster janë padyshim të mrekullueshme të bukura, por a e dini se ato janë gjithashtu me shumë vlera ushqyese?

Kërpudhat Blue Oyster janë:

– të varfëra në kalori
– kanë pak yndyrë – kolesterol,
– pa gluten
– i varfër në natrium
– të pasura në proteina dhe fibra
– të pasura në zink, hekur, kalium, fosfor, dhe selen – të pasura në kalcium
– të pasura në acid folik
– përmbajnë vitaminat B1, B3, B5, & b12
– sasi të lartë të vitaminës C & D

Ushqimi është ilaç, dhe ne duhet ta trajtojmë si të tillë! Çfarë po vendosni në trupin tuaj?

error: Nuk lejohet kopjimi!