Archive for Category: Evente te rendesishme

Projekt ” Per nje stile jetese te Shendetshem” me gjimnazistet e Petro Nini Luarasi

Albanian Lifestyle Medicine Association me Presidente Anila Kalleshi – dietologe klinike dhe Gjimnazi Petro Nini Luarasi dhe Shkolla 9 vjecare Edith Durham organizuan eventin “Pēr një stil jetese te shëndetshëm “ Dy shkollat u vleresuan si anetare te nderit tê Albanian Lifestyle Medicine Association ALMA pēr kontributin e cmuar...

Read More

Legjendat e Panelit të Diskutimit të Konferences te “Lifestyle Medicine 2018”

“Lifestyle Medicine si rrugë drejt barazisë shëndetësore: Të angazhoni komunitetin në “Lifestyle Medicine” Sipas raportit të vitit 2016 të “National Healthcare and Quality Disparities” , pabarazitë vazhdojnë të mbeten në raca, etni, grupit të të ardhurave dhe statusit të sigurimeve. Këto pabarazi janë për shkak të disa faktorëve të...

Read More
error: Nuk lejohet kopjimi!