VAKT SHUMË I THJESHTË ME AVOKADO E SHEGË

VAKT SHUMË I THJESHTË ME AVOKADO E SHEGË

Vështirësia: 🤗

Kalori: 184 KCAL

Karb: 32gr,

Prot: 3 gr,

Yndyrë: 16 gr

PERBERESIT:

1) 30g bukë me susam

2) 20g avokado

3) kokrrat e 1/4  e një shegë

PERGATITJA:

Procedura është me të vërtetë e thjeshtë, piqni bukën, shtypni avokadon në mënyrë që të mund të përhapet në bukë dhe pastaj shtoni farat e shegës në krye.  Lehte jo?  Shpejt dhe shumë mirë. Kini kujdes që të mos ndoteni, sepse njollat ​​e shegës, por kush kujdeset, më së shumti do të duket si skenë krimi

error: Nuk lejohet kopjimi!