Sa kohë duhet të presim për të notuar, pasi kosumojmë ushqim?

Sa kohë duhet të presim për të notuar, pasi kosumojmë ushqim?

Notimi i moderuar nuk shkakton ndonjë efekt anësor serioz. Sipas ekspertëve të mjekësisë të mos notosh pasi ke konsumuar ushqim është

Nëse bëni zhytje të fuqishme pas ngrënies, mund të keni shqetësime si: urthi ose të vjella. Edhe pse notimi me një stomak “të mbushur” mund të jetë i parehatshëm dhe mund të shkaktojë të vjella, nuk mund të rezikojë jetën tuaj, (behet fjalë këtu për mbytje).

Mjekët këshillojnë, se nëse keni dëshironi që të ktheheni sa më parë në ujë, apo të notoni, përpiquni të zgjidhni ushqime me pak sheqer për të konsumuar.

Këto lloj ushqimesh,jo vetëm që janë të shëndetshme për ju, por kanë aftësinë të treten shumë më shpejt se yndyra dhe proteinat që ndodhen në mish(nëse ju konsumoni ndonjë biftek).

error: Nuk lejohet kopjimi!