Pjata e shendetshme sipas Harvard Medical School

Pjata e shendetshme sipas Harvard Medical School

 

Ne vitin 2011, hyri koncepti i “Pjates se shendetshme”, nje paraqitje grafike, e cila tregon vizualisht se si duhet te jete i ndertuar vakti ideal. Proteinat e mishit jane zhvendosur ne ane, dhe hapsiren kryesore e zene perimet, drithrat e plote dhe frutat. Kjo pjate eshte ndertuar nga ekspertet e nutricionit ne Universitetin e Harvardit, dhe sherben si nje udhezues i mire ne zgjedhje te shendetshme dhe ne ushqimeve.

error: Nuk lejohet kopjimi!