Pse duhen konsumuar bananet jeshile

Pse duhen konsumuar bananet jeshile

Bananet jeshile kanë vlera të mëdha ushqyese për organizmin duke përfshirë shumë vitamina dhe minerale. Gjithashtu potasium, fibra dhe proteina. Të mirat që sjellin në organizëm janë:
– Rregullim i presionit të gjakut
– Humbje në peshë
– Sheqeri në gjak arrin nivele normale nga përdorimi i rregullt
– Metabolizmi përshpejtohet
– Trajton diarrenë
– Ndihmon në mirëfunksionimin e veshkave
error: Nuk lejohet kopjimi!