Kujdesi për lëkurën me lëng limoni

Kujdesi për lëkurën me lëng limoni

Lëkura është shtresa e parë me të cilën mbrojmë veten nga agresionet e mjedisit. Prandaj, nëse nuk tregojmë kujdesin që duhet, mund të inkurajojmë hyrjen e agjentëve të huaj në trupin tonë. Përdorimi i një sasie të vogël limoni të aplikuar me një copë pambuku do të na lejojë t’i japim lëkurës tonë një pamje të fuqishme dhe të shëndetshme, gjithashtu do të ndihmojë në eliminimin e këtyre kërcënimeve. Koha më e mirë për ta bërë këtë është para se të flini.
error: Nuk lejohet kopjimi!