THE BIZZ EUROPE VENICE 2014

THE BIZZ EUROPE VENICE 2014

 

 

-26 prill  2014 ne Hotel Hilton  Molino  në Venecia  në eventin e përvitshëm  “THE BIZZ EUROPE 2014” Business  Exellence dhe anëtare Elite e Konfederatës  Botërore të Biznesit  (WORLDCOB).

error: Nuk lejohet kopjimi!