Archive for Tag: QSUT

U prehsh nē paqe Profesor ARJANI!

Me dhimbje të thellë, nga spitali Infektiv është regjistruar viktima e parë e koronavirusit në radhët e bluzave të bardha. Prof. Dr.Arjan Pushi, mjek Hematolog në QSUT. Profesori ka ndërruar jetë pas një beteje disa ditore me virusin vdekjeprurës COVID-19. Profesor Pushi nuk ka pasur asnjë sëmundje shoqëruese, dhe...

Read More
error: Nuk lejohet kopjimi!