Trofetë

Trofetë

AWARDS

21 Shtator 2009 Anila Kalleshi Center në ceremoninë e zhvilluar në hotel Concorde në Paris në Francë , Organizata ndërkombëtare B.I.D ( Bussiness Initiative Directions) organizoi “ World Quality Commitment Award ” duke e nderuar me Trofenë e Artë

31 Maj 2010 Anila Kalleshi Center në ceremoninë e zhvilluar në Hotel Marriot Marquise në Manhattan, New York U.S.A, organizata ndërkombëtare B.I.D ( Bussiness Initiative Directions) zhvilloi “ International Quality Summit Award” duke e nderuar me Trofenë Diamant. Certificate awarded with the quality summit with platinium award for exellence and business prestige. In recognition of the continuos search for quality demonstrated by the achievement of ongoing development and innovation applied to solutions which create business results.

29 Nëntor 2010 Anila Kalleshi Center në ceremoninë e zhvilluar në Hotel Gouman në Londër, Angli, organizata ndërkombëtare B.I.D ( Bussiness Initiative Directions) zhvilloi “ International Quality Crown Award ” duke e nderuar me Trofenë Platini “Quality Crown” në Londër. Certificate to Anila Kalleshi Center in recognition of outstanding commitment to Quality and Exellence which merits the International Quality Crown Award London 2010 in the real of Customer Sadisfaction, Leadership, Innovation and Efficiency as established in the QC100 TQM model.

20 Dhjetor 2010 Anila Kalleshi është vlerësuar me “ The Platinium Technology Award ” për cilësinë e shërbimeve që ofron dhe emrin e mire që disponon në treg në Gjenevë.

18 Prill 2011 në Berlin të Gjermanisë, organizata ndërkombëtare B.I.D ( Bussiness Initiative Directions) nderoi Anila Kalleshin me “ The Arch of Europe ” për cilësinë dhe ngritjen e prestigjit të biznesit” me motivacionin e njohjes së prestigjit, futjen eteknikave më të fundit, cilësinë dhe arritjet e shkëlqyera. Certificate to Anila Kalleshi Center in recognition of outstanding commitment to Quality and Exellence which merits the International Quality The Arch of Europe 2011 in the realm of Customer Sadisfaction, Leadership, Innovation and Efficiency as established in the QC100 TQM model.

31 Maj 2011 Konfederata Botërore e Biznesit e rradhit Anila Kalleshin si një “Anëtare Elitë ”

27 Qershor 2011 Kalleshi Center nderohet me “ Trofenë e Artë ” në Frankfurt për kontribut të mrekullueshëm në biznesin botëror.

29 Tetor 2011 – Incoob Business Meeting vlerësoi Anila Kalleshin me “ The Excellence Awards Peru 2011 ”. Kjo konventë njeh zhvillimin e bizneseve dhe sukseset e arritura.

-“ Company of The Year ”, në emër të Kalleshi Center.

– Çertifikata “World Leader Business”, e cila veçon Kalleshi Center si një lider biznesi.

-Titullin e Nderit si “Leader in Business Management.

-Titullin e Nderit “Leader in Marketing Management”.

Anila Kalleshi ka marrë pjesë si anëtare jurie në International Business Awards tek Steeve Awards për vitin 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016.

28 Nëntor 2011 Anila Kalleshi është nderuar me Trofenë “The diamond Eye Award for Quality and Excellence” në “Grand Hotel Kempinski” në Gjenevë.

4 Dhjetor 2011 në Bruksel, në Belgjikë, The European Society for Quality Research (ESQR) përzgjodhi Anila Kalleshi Center për arritjet dhe manaxhimin cilësor dhe të shkëlqyer në të gjithë botën, duke e nderuar me një trofe.

10 Dhjetor 2011 në Oxford, në Konventën e Përvitshme Ndërkombëtare të çmimeve Socrates, Anila Kalleshi Center është nderuar “Best Enterprise Award”, për kontribut personal në zhvillimin e proçesit të integrimit si një lidership frutdhënës dhe efiçent.

28 Maj 2012 në Hotel Marriot Marquise në New York BID nderoi me cmimin IQS në International Quality Summit Award.

24 qershor 2012 në Romë European Society for Quality Research nderoi me çmimin ndërkombëtar Diamant për Exellence në cilësi.

16 korrik 2012 Otherways International Research & Consultant nderoi me “The Golden Europe Award for Quality and Commercial Prestige”ne hollin e Meridien Etoile ne Paris.

5 Shtator 2012 European Society for Quality Research ne Bruksel, në International Diamond Prize for Exellence in Quality.

19 Nentor 2012 Global Federation of Bussiness e nderoi me çmimin GFB Golden Sphere of Prestige Award 2012 në Tokio.

2 Dhjetor 2012 European Society for Quality Research ne Bruksel, në International Diamond Prize for Exellence in Quality.

18 Dhjetor 2012 European Bussiness Assembly nderoi me çmimin European Quality Award në Hoffsburg Palace ne Austri, Vienë.

26 prill 2014 ne Hotel Hilton Molino në Venecia në eventin e përvitshëm “THE BIZZ EUROPE 2014” Business Exellence dhe anëtare Elite e Konfederatës Botërore të Biznesit (WORLDCOB).

30 korrik 2015 në Hotel Caesars Palace në Las Vegas në eventin e përvitshëm “THE BIZZ EUROPE 2015” nderohet me trofenë “ Be a legend”

27 shkurt 2016 në Hotel Claris ne Barcelone World Confederation of Bussiness e nderon me trofenë Golden European Award for Quality and Bussiness Prestige in the Weight Loss Industry sphere.

29 qershor 2016 ne Mexico City 2016 Worldwide Marketing Organization e nderon me “ Golden Medal for Quality & Service Award

30-31 korrik 2016 me trofenë “Glory “ THE BIZZ AMERICAS” ne Washington D.C. USA

2 tetor2016 në New York nderohet me trofenë Albanian Exellence në eventin “ Zonjat shqipëtare në New York”

3-4 Korrik 2017 në Lucern të Zvicrës nderohet me Cmimin Ndërkombëtar në fushën e mjekësisë “Name of Science” si dietologia më e mirë në Konferencën e Ekselencës të Cilësisë.

14 Shtator 2017 Diplomatic Mission of Peaces and Prosperity e certifikon si nje Misionare te Paqes

6 Tetor 2017 në Hotelin Carlton në Cannes të Francës nderohet me Cmimin Ndërkombëtar në fushën e mjekësisë “The International Award ‘Rose of Paracelcus”në Konferencën e Ekselencës të Cilësisë.

6 Tetor 2017 në Hotelin Carlton Kanë të Francës në European Awards Night nderohet me Çmimin më të lartë Ndërkombëtar në fushën e mjekësisë “The Socrates Award”

14 Nëntor 2017 në Dubai nderohet me çmimin “Triumf” BIZZ AMEA 2017 në Burj Al Arab Hotel nga Konfederata Botërore e Biznesit.

12 Dhjetor 2017 Albanian Exellence nê mbrëmjen Gala të zhvilluar në Hotel Sheraton “50 x 50 Simboli i një brezi “ nderohet me trofenë Albanian Exellence 2017.

Është anëtare jurie e çmimeve ndërkombëtare Steeve Awards me qendër në New York në vitet 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017.

error: Nuk lejohet kopjimi!