THE BIZZ EUROPE 2014

THE BIZZ EUROPE 2014

26 prill 2014 ne Hotel Hilton Molino në Venecia në eventin e përvitshëm “THE BIZZ EUROPE 2014” Business Exellence dhe anëtare Elite e Konfederatës Botërore të Biznesit (WORLDCOB)

error: Nuk lejohet kopjimi!