Nensi Kola – Seancat e dobësimit tek Anila Kalleshi Center që e bënë të ketë trup perfekt

Nensi Kola – Seancat e dobësimit tek Anila Kalleshi Center që e bënë të ketë trup perfekt

Unë personalisht kisha marrë rreth 6 kg më shumë se pesha ime ideale. Kjo shtesë peshe më ishte shoqëruar me një shfaqje të tmerrshme  të celulitit. Duke dëgjuar nga miket e mija për qendrën Kalleshi, vendosa të drejtohesha atje me shpresën që mund të kisha sado pak përmirësim. Ndihem vërtet e lumtur që kam guxuar dhe besuar në mrekullitë që ofron kjo qendër. Me sytë e mi kam parë mjaft personazhe vip-a që janë transformuar në këtë qendër. Mjaft prej tyre madje e kanë bërë dhe publike si : Linda Halimi, Ingrid Gjoni, Silva Gunbardhi, etj, etj. Pas trajtimeve që Anila më rekomandoi si dhe mënyrën korrekte të të ushqyerit që më këshilloi, sot kam arritur të kem forma perfekte. Celuliti më është zhdukur plotësisht dhe unë jam vërtet e lumtur që u gjeta në kohë
kohën dhe vendin e duhur. Falenderoj Anilën që më ndoqi gjatë të gjitha proçeseve si dhe këshillat e saj shumë të vlefshme që akoma sot më shoqërojnë në jetën e përditshme.

error: Nuk lejohet kopjimi!