Archive for Category: Produkte ushqimore A-Z

Molla – vlerat ushqyese dhe benefitet shëndetësore

Benefitet shëndetsore të mollëve ©MSC Anila Kalleshi – Dietologe klinike Të shijshme, plot lëng dhe të ëmbla janë mbiemrat që përdoren për të përshkruar mollët. Janë padyshim dhe një nga “snack-et” e preferuar për udhëtime të shkurtra apo të gjata. Mollët janë jashtëzakonisht të gjithanshme. Origjinën e kanë...

Read More
error: Nuk lejohet kopjimi!