Archive for Category: Patologji A-Z

Infeksioni në vesh: simptomat, shkaqet dhe metoda natyrale

Po vrisni mendjen nëse simptomat që ndjeni po ju drejtoni drejt një infeksioni të veshëve dhe cfarë do të bëni për të ndihmuar që këto simptomat të ikin? Simptomat e infeksionit të veshëve zakonisht përfshijnë dhimbje në vesh, ndonjëherë temperaturë dhe shenjat e një inflamacioni. Megjithëse antibiotikët mendohen si...

Read More

Si të hiqni qafe të përzierat – kura natyrale

Të gjithë kemi disa momente në jetë që kemi një ndjesi të cuditshme në stomak që rritet ngadalë dhe ju sjell parehati. Të përzierat nuk janë një ndodhi e këndshme dhe mund të vijë si shkak nga faktorë të ndryshëm, të dy psikologjike dhe fizikë në origjinë, kështu që...

Read More

Celuliti 

Celuliti është një lloj indi dhjamor në shtresën e nënlëkurës ,që përmban tufa indi lidhor. Ky ind lidhor, që varion në trashësi dhe është i ndërthurur me qelizat dhjamore, mbahet në atë pozicion nga një rrjet fibrash që e mbron trupin tonë, duke rrethuar muskujt dhe organet. Ai është...

Read More

Klamidia – ushqimet dhe kurat

Klamidia, kini kujdes nga ky infeksion seksualisht i transmetueshëm Klamidia është një nga infeksionet më të zakonshme seksuale të transmetueshme që raportohen në SHBA. Është një infeksion bakterial i shkaktuar nga një lloj i quajtur “Chlamydia trachomatis” që përhapet me anë të kontaktit seksual (vaginal, anal ose oral) me...

Read More
error: Nuk lejohet kopjimi!