Bizz Awards Pragë Maj 2018

Bizz Awards Pragë Maj 2018

Në 3 maj 2018 Anila Kalleshi prezantoi Anila Kalleshi’s Center gjatë mbrêmjes Gala Europiane të The BIZZ Awards 2018, e mbajtur në Çeki në Pragë në ambientet luksoze te hotel  Carlo IV .

Gjatë mbrëmjes gala, në ceremoninë e çmimeve Anila Kalleshi mori një çmim prestigjioz: medalje, diplomë si dhe statujën : “The bizz pinnacle 2018”  (Business Summit 2018).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Nuk lejohet kopjimi!